Wat tof dat jij de eerste stap hebt gezet naar een life back in QI CTRL!

Bedankt voor het aanvragen van de QI-Match Call. Houd je mailbox of telefoon in de

gaten, want ik neem binnenkort contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Wat zeggen anderen over Hyang

Hyang heeft me kennis laten maken met Zhineng Qigong.

Dat zulke eenvoudige oefeningen zo’n groot effect hebben op lichaam en geest is wonderlijk! Hoofdpijn die opkomt, kan ik nu door deze oefeningen te doen, laten zakken. Daarnaast is voeding duidelijk haar passie; ze houdt van lekker eten dat goed voor je lijf is en kan daarover persoonlijk advies geven.

Hyang helpt graag mensen en door haar kennis, oprechtheid en enthousiasme heeft ze bij mij een blijvende verandering in gang weten te zetten.Annemiek
Vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden.
Zelf heb ik een verantwoordelijke baan als programmamanager en ben daarnaast nog trotse moeder van 2 dochters en één zoon, Vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden. Wat mij daarbij heel goed helpt, zijn de Zhining Qigong oefeningen die Hyang me geleerd heeft. Dit doet ze super enthousiast op een hele duidelijke, toegankelijke manier. Niet alleen voel ik me veel energieker, ook heb ik veel minder last van het prikkelbare darm syndroom. Waarschijnlijk komt dit ook, omdat ik de voedingstips van Hyang inmiddels al enige tijd in praktijk breng.
Meer energie weinig tijd en optimaal resultaat in minimale tijd
Janneke