Qi-dagretreat

Laat je betoveren door een magische qi-dagretreat

Vertel me meer!

Qi is levensenergie!

Op deze heerlijke dag gaan we aan de slag om jou weer in verbinding te laten komen met jezelf. We ontwaken jouw lichaam met behulp van speciaal op jou afgestemd eten, verfrissende qigong-oefeningen en goede gesprekken. Na een fijne wandeling door de natuur zoeken we de verstilling op. Terwijl je tussen de paarden op het weiland staat geef ik je een moment voor jezelf om thuis te komen in je lichaam. Na dit moment van verstilling, sluiten we de dag heel toepasselijk ook weer af met een zelfbereide Koreaanse maaltijd.


Alles moet tegenwoordig snel, snel, snel en er staan 101 dingen op je to-dolijstje. Daardoor kan het soms voelen alsof je een beetje ‘geleefd wordt’ en dat je niet meer helemaal weet wat jij nou zelf het liefst zou willen. Doordat je op dit soort momenten in je leven de verbinding met jezelf kwijt raakt, is het moeilijker om je grenzen en prioriteiten aan te geven. Het gevolg is dat je je moe, rusteloos en overprikkeld voelt.


Mijn qi-sessies en dagretreats kunnen je helpen om deze verbinding met jezelf weer terug te vinden. Ik laat je met behulp van de oosterse qi-leer ervaren hoe je door middel van persoonlijke ontwikkeling, diepgang en reflectie kan groeien in wie je bent.

Wat zeggen anderen over Hyang?

Het is vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden met een verantwoordelijke baan en gezin. De trainingen van Hyang zijn zeer toegankelijk met positieve energie. ik voel mij meer in balans en veel energieker.

Meer energie weinig tijd en optimaal resultaat in minimale tijd

Janneke, programmamanager

Een reeks van meerdere operaties deed me beseffen dat zowel mijn lichaam als geest nieuwe positieve energie nodig had.  Ik heb door de trainingen van Hyang weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Het is een cadeau om weer energiek en gezond in het leven te staan. 

minder stress en burn out

Anne, manager en zorgcoördinator

Liefdevolle en kundige begeleiding. Er kwam direct veel in beweging, vooral door de intuinende support en de persoonlijke begeleiding. Ik vond het heel bijzonder.

absolute aanrader. 

stress burnout

Janneke, financieel businesscoach

Mijn ervaring is dat één dagretreat al heel veel verschil kan maken.

Door jou een sessie of dag te geven die compleet is ingericht op de rust die jij op dat moment nodig hebt, kunnen we vanuit ontspanning werken aan verfrissende inzichten om jou weer terug in balans te krijgen. En doordat we op deze dag één-op-één werken en niet in groepsverband, gaat alle energie naar jou.

Boek een dagretreat en ervaar de qi-magie!

Gedachtes laten gaan
Je gaat deze dag genieten van wat er mag ontstaan. Alles staat open en alles is vrij.


Jouw intentie
Tijdens deze dag staat de intentie centraal. En tijdens de ontvangst zullen we jouw intentie met een kop thee en iets lekkers bespreken, zodat we de dag goed op jouw behoeftes af kunnen stemmen.


Qi-gongoefeningen in de wilgencirkel
Nadat we jouw intentie hebben besproken gaan we naar de wilgencirkel in mijn tuin waar we met qi-gongoefeningen je lichaam zullen laten ontwaken. De wilgencirkel is een speciaal krachtenveld waarin jij kan aarden, en als je hierin staat zal je voelen dat je ook echt connectie maakt met de aarde.


Qi-wandelsessie naar de paardenwei
Een belangrijk onderdeel van de qi-dagretreat is een wandelsessie naar de paardenwei. Paarden reageren op jouw energie en dynamiek en zijn daarom een goede spiegel voor hoe jij in je vel zit. Tijdens deze sessie laat ik je kennismaken met de paarden en vervolgens gaan we aan de slag met grondwerk. Doordat paarden altijd in het hier en nu zijn, zal je merken dat er mooie thema’s omhoog zullen komen.

null

Een gezonde Koreaanse maaltijd als afsluiter van de dag
Na de sessie met de paarden gaan we terug naar mijn gezellige keuken en koken en eten we samen een speciaal voor jou bereidde Koreaanse maaltijd en nemen we de dag nog eens door.

Vind je het fijn om eerst even samen te sparren? Plan dan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in.

Voor welke qi-magie ga jij?

Investering qi-dagretreat:

Bij mij vind je geen kant-en-klaar-oplossingen; alles is precies afgestemd op jouw behoeften, zodat ik zeker weet dat ik JOU kan helpen.

Voel jij je verbonden met mijn energie? Voel je jouw enthousiasme al opbruisen? Laten we elkaar dan binnenkort ontmoeten tijdens een qi-dagretreat!

697,- exclusief btw

Boek nu je dagretreat

De retreat is live in Gassel (N-B.)