QI-MAGIESESSIE

Gun jezelf dit heerlijke qi-moment vol ontspanning voor lichaam én geest

Vertel me meer!

Qi is levensenergie!

Alles moet tegenwoordig snel, snel, snel en er staan 101 dingen op je to-dolijstje. Daardoor kan het soms voelen alsof je een beetje ‘geleefd wordt’ en dat je niet meer helemaal weet wat jij nou zelf het liefst zou willen. Doordat je op dit soort momenten in je leven de verbinding met jezelf kwijt raakt, is het moeilijker om je grenzen en prioriteiten aan te geven. Het gevolg is dat je je moe, rusteloos en overprikkeld voelt.


Mijn qi-sessies en dagretreats kunnen je helpen om deze verbinding met jezelf weer terug te vinden. Ik laat je met behulp van de oosterse qi-leer ervaren hoe je door middel van persoonlijke ontwikkeling, diepgang en reflectie kan groeien in wie je bent.


Mijn ervaring is dat één losse qi-sessie of een dagretreat al heel veel verschil kan maken. Door jou een sessie of dag te geven die compleet is ingericht op de rust die jij op dat moment nodig hebt, kunnen we vanuit ontspanning werken aan verfrissende inzichten om jou weer terug in balans te krijgen.

Wat zeggen anderen over Hyang?

Het is vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden met een verantwoordelijke baan en gezin. De trainingen van Hyang zijn zeer toegankelijk met positieve energie. ik voel mij meer in balans en veel energieker.

Meer energie weinig tijd en optimaal resultaat in minimale tijd

Janneke, programmamanager

Een reeks van meerdere operaties deed me beseffen dat zowel mijn lichaam als geest nieuwe positieve energie nodig had.  Ik heb door de trainingen van Hyang weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Het is een cadeau om weer energiek en gezond in het leven te staan. 

minder stress en burn out

Anne, manager en zorgcoördinator

Liefdevolle en kundige begeleiding. Er kwam direct veel in beweging, vooral door de intuinende support en de persoonlijke begeleiding. Ik vond het heel bijzonder.

absolute aanrader. 

stress burnout

Janneke, financieel businesscoach

Aanpakken en oplossen 

Voel jij je verbonden met mijn energie? Voel je jouw enthousiasme al opbruisen? Laten we elkaar dan binnenkort ontmoeten tijdens een online qi-magiesessie. 

Boek een sessie en ervaar de qi-magie!

Tijdens een qi-magiesessie laat ik jou ervaren hoe je heel eenvoudig de qi-levenskracht in jouw lichaam kunt activeren. Op basis van een korte intake bepaal ik wat jij die dag nodig hebt en zorg ik ervoor dat de sessie past bij jouw energie. Bij mij vind je namelijk geen kant-en-klaar-oplossingen; alles is precies afgestemd op jouw behoeften, zodat ik zeker weet dat ik JOU kan helpen. 


Samen creëren we vervolgens een qi-krachtenveld door online qigongoefeningen te doen. Het mooie van qigong is dat het het zelfhelende vermogen van jouw lichaam activeert. Hierdoor kunnen jouw lichaam en geest weer één worden en zul je merken dat je veel beter kunt ontspannen. Na afloop voel je je lekkerder en zit je veel minder in je hoofd. En dat is nou precies de magie van qi! 


Vind je het fijn om eerst even samen te sparren? Plan dan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in.

Voor welke qi-magie ga jij?

Qi-magie Tiny- magic 

60 minuten Qi sessie > 

Tijdens deze zestig minuten durende online qi-sessie stemmen we af op jouw energie en creëren we met behulp van qigong-oefeningen een speciaal qi-veld om jou in jouw kracht te zetten!


150,-

Boek nu je Tiny magic -sessie

Sessies vinden plaats via FaceTime of Google Meet.

 Qi-magie Big- magic

90 minuten Qi analyse > 

Deze extra lange qi-magiesessie is een kickstart om jou weer in balans te brengen. Tijdens deze negentig minuten durende sessie duiken we de diepte in en kijken we welke van de vijf elementen versterkt kunnen worden.

295,-

Boek nu je Big magic sessie

Sessies vinden plaats via FaceTime of Google Meet, of live in Gassel (N-B.)

Qi-dagretreat

Make some magic happen 

Deze dag ga jij jouw Magic triggerpoints activeren. Laat jezelf onderdompelen in oosterse gastvrijheid en ervaar de magie van qi.

€ 697,-

Boek nu je dagretreat

De retreat is live in Gassel (N-B.)

Let’s make some magic happen

Spice up your Qi biedt drie leuke en innovatieve qi-magiesessies aan: de tiny-versie van zestig minuten, de Big- magic-versie van negentig minuten en het qi-dagretreat. Er is dus voor ieder wat wils! En het mooie is, doordat ik iedere sessie precies op jouw behoeftes aanpas, is iedere sessie ook weer compleet anders en weet ik dus zeker dat hij precies bij JOU past.


Ben je toe aan meer energie en vooral aan meer positieve energie?

Dan is de qi-magiesessie Tiny-magic echt wat voor jou. Wanneer er bepaalde stagnaties in je lichaam zitten, kan je qi niet vrij stromen. Dit kun je merken aan bepaalde fysieke en/of mentale klachten, zoals vervelende pijntjes, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Door samen verschillende qigong-oefeningen te doen, maken we je lichaam op een zachte manier weer los en kunnen de stagnaties verdwijnen. Je zult direct het verschil merken: je qi kan weer stromen naar de plekken waar jij het nodig hebt. Jouw energiebalans kan zich weer herstellen!


Of duik je liever gelijk de diepte in om stagnerende energie weer te laten stromen?

Ga dan voor de Big-magic -sessie, want daar kijken we uitgebreid naar hoe we jou weer kunnen laten bruisen van energie. Samen creëren we een speciaal qi-krachtenveld en vanuit daar gaan we werken aan de stagnaties in je lijf. En dat is makkelijker dan je denkt! Ieder mens heeft al een qi-veld en dit veld werkt als een soort iCloud; het onthoudt de qi-paden in je lijf en als jij aangeeft er weer gebruik van te willen maken, dan kunnen ze zo weer ‘aangezet’ worden. Niet slecht, hè?


Wil je nog een stapje verder en wil je je een hele dag laten betoveren door qi-magie? 

Kies dan voor de qi-dagretreat! Op deze heerlijke dag gaan we aan de slag om jou weer in verbinding te laten komen met jezelf. We ontwaken jouw lichaam met behulp van speciaal op jou afgestemd eten, verfrissende qigong-oefeningen en goede gesprekken. Na een fijne wandeling door de natuur zoeken we de verstilling op. Terwijl je tussen de paarden op het weiland staat geef ik je een moment voor jezelf om thuis te komen in je lichaam. Na dit moment van verstilling, sluiten we de dag heel toepasselijk ook weer af met een zelfbereide Koreaanse maaltijd. 


De Vijf Elementen als leidraad voor een leven in balans

Voeding speelt een grote rol bij lekker in je vel zitten. In de oosterse geneeskunde kijken we met een holistische blik naar het lichaam. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de organen, die los van elkaar, maar zeker ook samen een belangrijke functie hebben. Wat niet iedereen weet is dat je organen niet alleen fysiek, maar ook mentaal een grote rol spelen. Bij ieder mens werkt dit weer net een beetje anders, en tijdens mijn sessies kijk ik dan ook heel goed naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft aan voedingsstoffen. De Vijf Elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal, Water) zijn een belangrijk onderdeel van deze analyse en tijdens een sessie zal duidelijk worden welke elementen versterkt morgen worden zodat er weer balans kan ontstaan.


Lekker eten en niet diëten

Ik leg je uit hoe je goed voor jezelf kan zorgen door bepaalde ingrediënten te eten en geef je tips om dit op een leuke en eenvoudige manier in praktijk te brengen. De enige regel die ik daarbij hanteer is: eten is een feestje en geen straf! 

Qi-book

Wil je meer leren over qi en hoe je het kan gebruiken om weer in verbinding te komen met jezelf? Ben je benieuwd hoe je je energie weer kunt laten stromen en hoe qigong en de oosterse voedingsleer jou daarbij kunnen helpen? Vraag dan mijn GRATIS e-book ‘In balans met jezelf’ aan!