STOP met jezelf voorbij rennen

en ontdek de oosterse geheimen 

om jouw lichaam en geest beter te begrijpen 

en ze weer onder controle te krijgen

meer energie en lekker leven

Jij bent het waard

Je voelt je moe, overprikkeld en je hebt het idee dat je to-do-lijstje nooit af komt. Het liefst zou je een maandje vrij nemen. Even helemaal niks. Lekker tot rust komen en de dingen doen die JIJ wilt. 

Je bent niet de enige, want steeds meer mensen hebben last van stress- en burn-outklachten. De cijfers liegen er niet om, maar liefst 8% van de zzp’ers heeft een burn-out en dit aantal neemt alleen maar toe. En ook jij voelt alsof je met je rug tegen de muur staat. Stress is langzaam en ongemerkt je leven in geslopen en je hebt geen idee hoe je deze indringer weer de deur kunt wijzen.

Het voelt alsof je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt, en je vindt het moeilijk om je grenzen en prioriteiten aan te geven. Het gevolg is dat je je moe, rusteloos en overprikkeld voelt. Misschien heb je soms ook wel last van fysieke klachten, zoals migraine, of pijn in je gewrichten. Dit kan allemaal door stress veroorzaakt worden. En dit betekent dat (een deel van) ons lichaam uit balans is, dat de qi niet meer goed door ons lichaam kan stromen.

Maar weet dat het niet altijd zo hoeft te zijn. Dat er ook een uitweg is. Het moment is aangebroken om eindelijk weer gaan te voelen:

dat JIJ het waard bent
dat JIJ jezelf het allerbeste gunt
dat JIJ jezelf echt waardeert! 

Het is vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden met een verantwoordelijke baan en gezin. De trainingen van Hyang zijn zeer toegankelijk met positieve energie. ik voel mij meer in balans en veel energieker.

Meer energie weinig tijd en optimaal resultaat in minimale tijd

Janneke, programmamanager

Een reeks van meerdere operaties deed me beseffen dat zowel mijn lichaam als geest nieuwe positieve energie nodig had.  Ik heb door de trainingen van Hyang weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Het is een cadeau om weer energiek en gezond in het leven te staan. 

minder stress en burn out

Anne Manager en zorgcoördinator

Liefdevolle en kundige begeleiding. Er kwam direct veel in beweging, vooral door de intuinende support en de persoonlijke begeleiding. Ik vond het heel bijzonder.

absolute aanrader. 

stress burnout

Janneke financieel business coach

Zet jouw zintuigen open en proef, voel en ervaar de kracht van qi!

In mijn onlinetraining Spice Up Your Qi leer ik je hoe je je leven weer in balans kunt krijgen met behulp van oosterse geheimen en speciale qigong-oefeningen. Dat klinkt bijna magisch hè … en eigenlijk is dat het ook wel! Door het volgen van mijn onlinetraining kun jij ook wat van die qi-magie ervaren en weer voelen hoe het is om te leven zonder stress.

Na het voltooien van de Spice Up Your Qi-training:

-    heb je eindelijk weer bakken vol met energie 
-    weet je wat de juiste tools zijn om jezelf op te laden en te ontladen
-    voel je hoe het is om te leven vanuit ruimte en rust 
-    zijn je concentratie en focus verbeterd 
-    hebben je oude overtuigingen plaatsgemaakt voor nieuwe positieve inzichten
-    heb je een gezonde dosis discipline 
-    kijk je met een andere blik naar je voeding
-    weet je welke voeding goed is voor jouw lichaam en geest
-    ervaar je meer balans in jouw dagelijkse leven
-    en nog veel meer! 

Ik wil ook weer bruisen van de energie

Wat kun je allemaal verwachten?

Veel. Heel veel! In maar liefst ACHT verschillende modules neem ik je mee in de boeiende wereld van qi. Denk daarbij o.a. aan video’s met gemakkelijk uit te voeren qigong-oefeningen, artikelen met weetjes en achtergrondinformatie over qi en de oosterse levensleer en Aziatische recepten die goed zijn voor lichaam en geest. 


Deze online qi-training heeft voor ieder wat wils omdat het bestaat uit een unieke combinatie van audio, video en theoretische lesmodules. En omdat de lessen zijn onderverdeeld in handige bite size onderwerpen, kun je in je eigen tempo en op ieder moment van de dag de training voltooien. Ideaal!


Dit wil ik ook!

Hi, ik ben Hyang! 

En ik ben jouw alles-in-één-gids die jou naar een leven vol rust, ontspanning en bewustzijn leidt. 


Na een zeer zware burn-out ben ik mij meer gaan verdiepen in de oosterse geneeskunde, ook wel TCM (traditional Chinese medicine) genoemd. Dankzij deze waardevolle oosterse kennis zijn mijn mentale verwoningen geheeld en weet ik hoe ik beter voor mijn lichaam én geest kan zorgen. Ik heb namelijk geleerd dat lichaam en geest één zijn en dat het belangrijk is dat ze beide in balans zijn. Deze holistische aanpak sprak mij heel erg aan en de afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept en ontwikkeld in de oosterse geneeskunde. Omdat de levens- en bewegingsleer zhineng qigong en de oosterse voedingsleer zo mooi op elkaar aansluiten, heb ik besloten mij hierin te specialiseren, zodat ik al deze kennis, ervaring en energie over kan brengen aan jou! 

                   

Meestgestelde vragen

Ik ben nog best onbekend in de wereld van qi en qigong, is de training dan wel wat voor mij?

No worries, ik neem je stap voor stap mee in de magische wereld van qi, dus ook zonder enige kennis van qi of qigong kun je makkelijk meedoen met de training!

Kan ik deze training ook combineren met mijn drukke baan en/of gezin?

Ja, zeker! Spice Up Your Qi bestaat uit acht modules die onderverdeeld zijn in korte video’s, audiofragmenten en artikelen, die je allemaal in je eigen tempo kunt doorlopen. En omdat je na aankoop voor altijd toegang hebt tot de lesmaterialen, kun je alles zo vaak bekijken als jij maar wil!

Waar kan ik de training volgen?

Overal en nergens ☺ De training is volledig online en kun je dus overal en op ieder device volgen. Nadat je je aankoop hebt voltooid, ontvang je automatisch een email met je aanmeldgegevens voor Huddle. Dit is de handige onlineomgeving waar je de training kun volgen en waar je makkelijk je voortgang kunt bijhouden.

                 

Start met het eerste deel van Spice Up Your Qi

Ben jij klaar voor een enerverende reis waarbij je nieuwe talenten gaat ontdekken en waarbij je jouw mindset en spiritualiteit tot bloei laat komen?


Een goed begin is het halve werk, dat weten we allemaal. Start daarom nu alvast met het eerste deel van Spice Up Your Qi en zet die eerste stap naar een leven in balans. 

NU VOOR SLECHTS 17!