High Health Qi-Arrangement

drie maanden boordevol oosterse geheimen 

voor een bruisende gezondheid en lifestyle 

Vertel me meer!

Ben je op zoek naar meer rust en balans?

Wil je gezonder gaan leven? En beter voor jezelf zorgen? Tijdens mijn unieke High Health Qi-Arrangement geef ik jou de tools om op basis van eeuwenoude oosterse technieken weer vitaler en gelukkiger in het leven te staan. En dat is makkelijker dan je denkt!


Het moderne westerse leven kan soms aanvoelen als een echte ratrace. We moeten van alles en willen niks missen, maar gaandeweg verliezen we de verbinding met onszelf. Het gevolg is dat we ons moe, rusteloos en overprikkeld voelen. Soms komen daar ook fysieke klachten bij kijken, zoals migraine, gewrichtspijn, of huidproblemen. Of denk aan hardnekkige klachten die na een COVID-besmetting zijn blijven hangen. Dit is een manier van ons lichaam om te laten weten dat er iets niet helemaal lekker loopt en dat je dat deel van jouw lichaam weer wat meer aandacht moet geven. 


Tijdens dit drie maanden durende arrangement gaan wij samen met een team van oosterse specialisten actief aan de slag met effectieve qi-technieken die jou helpen de oorzaken van jouw klachten te herkennen, op te lossen en te voorkomen. Met als resultaat een heerlijke dosis energie!

Zet jouw zintuigen open en ervaar de kracht van qi!

Dit exclusieve een-op-een-arrangement is een speciaal voor jou op maat gemaakt gezondheidsprogramma waarin we in honderd dagen ervoor zorgen dat jouw qi weer gaat stromen. Met behulp van verschillende qi-sessies en mijn handige Qi-Script boordevol qigong-oefeningen, beweegschema's en oosterse voedings- en leeftips, leggen we een stevig fundament voor een bruisende gezondheid en lifestyle. It's your time to shine! 


Na het High Health Qi-Arrangement:

-    heb je eindelijk weer bakken vol met energie 

-    weet je wat de juiste qi-tools zijn om jouw gezondheid levenslang te optimaliseren

-    voel je hoe het is om te leven vanuit ruimte en rust 

-    ben jij van A tot Z onderzocht door het team van oosterse specialisten 

-    staan jouw lichaam en geest weer in verbinding met elkaar 

-    kijk je met een andere blik naar je voeding

-    en ervaar je meer balans in jouw dagelijkse leven


Je staat er uiteraard niet alleen voor, want gedurende deze honderd dagen ben ik jouw coach en vaste aanspreekpunt voor al jouw vragen. Ik zorg dat je volledig wordt ontzorgd en dat alles zo comfortabel mogelijk verloopt. 

Wat zeggen anderen over Hyang?

Hi, ik ben Hyang Stegers, 

Ik ben jouw alles-in-één-gids die jou naar een leven vol rust, ontspanning en bewustzijn leidt. 


Na een zeer zware burn-out ben ik mij meer gaan verdiepen in de oosterse geneeskunde, ook wel TCM (traditional Chinese medicine) genoemd. Dankzij deze waardevolle oosterse kennis zijn mijn mentale verwoningen geheeld en weet ik hoe ik beter voor mijn lichaam én geest kan zorgen. Ik heb namelijk geleerd dat lichaam en geest één zijn en dat het belangrijk is dat ze beide in balans zijn. Deze holistische aanpak sprak mij heel erg aan en de afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept en ontwikkeld in de oosterse geneeskunde. Omdat de levens- en bewegingsleer zhineng qigong en de oosterse voedingsleer zo mooi op elkaar aansluiten, heb ik besloten mij hierin te specialiseren, zodat ik al deze kennis, ervaring en energie over kan brengen aan jou! 

investeer vandaag nog in jezelf én je bedrijf! 

Ben jij klaar voor een enerverende reis waarbij je nieuwe talenten gaat ontdekken en waarbij je jouw mindset, business en spiritualiteit tot bloei laat komen?


Twijfel dan niet langer en investeer vandaag nog in jezelf én je bedrijf!