Hyang Stegers aangenaam...

Ik wakker graag jouw vuurtje aan met mijn enthousiasme en expertise 

meer energie en lekker leven

About me 

Als klein Aziatisch meisje kwam ik met 2 1/2 maand vanuit de bruisende metropool Seoul in Korea naar het koude kikkerlandje Nederland. Mijn worstelingen vanwege de adoptie : problemen met mijn bestaansrecht, mijn identiteit en mijn “zichtbaarheid” kwamen pas op latere leeftijd.

Ondanks dat ik opgegroeid ben in een warm gezin en een fantastische jeugd heb gehad, kreeg ik last van verlatingsangst en hechtingsproblemen.

Door mijn hoog-gevoeligheid raakte ik met regelmaat overprikkeld en door mijn HSS onderprikkeld.

Ik had continu een gevoel van onrust in mijn lijf en was veelal oververmoeid. Na een pittige periode  besefte ik dat ik niet wilde en kon doorgaan op deze manier. Ik wilde rust in mijn systeem. Ik wilde niet meer overleven maar echt gaan leven!

 Iedereen heeft een andere reden om contact met mij op te nemen. Ook het doel is vaak anders, dus de weg ernaar toe ook. Mijn klanten staan open voor verandering en transformatie

Het is vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden met een verantwoordelijke baan en gezin. Suyq is toegankelijk, ik voel meer in balans en veel energieker.

Meer energie weinig tijd en optimaal resultaat in minimale tijd

Janneke, programmamanager

Een reeks van meerdere operaties deed me beseffen dat zowel mijn lichaam als geest nieuwe positieve energie nodig had.  Ik heb door trainingen van Hyang weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Het is een cadeau om weer energiek in het leven te staan. 

minder stress en burn out

Anne Manager en zorgcoördinator

Liefdevolle en kundige begeleiding. Er kwam direct veel in beweging, vooral door de intuinende support en de persoonlijke begeleiding. Ik vond het heel bijzonder.

absolute aanrader. 

stress burnout

Janneke financieel business coach

Qi Academie:
een Lifetime gift en Resultaatgericht

We zijn gevormd door onze opvoeding van ouders en omgeving. Je hebt patronen opgebouwd die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Je hebt een “veilig” ego opgebouwd om je te beschermen. Ego is niet per definitie slecht. Het is nodig om je te ontwikkelen. De vraag is heb je het nu nog nodig om je essentie te beschermen? Waarschijnlijk niet. Het zit alleen nog diepgeworteld in je systeem. Daarom werken we ook aan het referentiekader om dit nog dieper te doorgronden.

Zhineng Qigong


Zhineng Qigong wordt ingezet om deze patronen te transformeren en leer je het activeren en cultiveren van Qi. Hierdoor  wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam in gang gezet. We gebruiken hierbij acupunctuurpunten. Door de meditatieve bewegingen ontspant lichaam en geest in zijn totaliteit. Het heeft een fantastisch effect op het hele lichamelijke en limbische systeem. 

null


Oosterse voedingsleer
Anders naar voeding kijken. Ik leer je om voeding plezierig vanuit eenvoud aan te passen.

We zijn op gegroeid met een bepaald voedingspatroon. We zijn veelal bezig met bepaalde diëtiek en tellen calorieën. Door vaak te obsessief met eten bezig te zijn ontstaat er een verstoring. Lichaam en geest zijn hierdoor uit balans. Weet jij wat echt goed voor JOUW lichaam is?

Ik ga samen met jou kijken wat ik hierin voor jou kan betekenen. We brengen je voedingspatroon in kaart en inventariseren de eventuele klachten. Hierna krijg je een passend voedingsadvies.


High health lifestyle

Laten we proosten op het leven 

arrow_drop_up arrow_drop_down